Historien

Passion Events startede ud fra fusionen af kompetencerne mellem sansen for musik, lyd og av-udstyr, og kunsten at kunne servere en vel shaket cocktail.

Efter mere end 1.000 gennemførte arrangementer som julefrokoster, bryllupper, konfirmationer og udlejninger. Er vi i dag rigtig stolte af de mange minder, vi har været en del af indtil videre.

Passion Events

Hvem er vi?

Vi er at team af passioneret mennesker med sans for detaljer, og et mål om at trække dit arrangement til et nyt niveau. Med ressourcer og kompetencer i alle hjørner af eventbranchen, tør vi godt sige at alt kan lade sig gøre.

Din fantasi starter processen, vores kreativitet fuldender den!

Hvorfor Passion Events?

Passioneret

Navnet binder. Med stor passion for vores kunder, er en aftale en aftale. Derfor er vi altid velforberedte, og har garanti for at dit arrangement altid er klar til dine gæsters ankomst. 

Din store dag, er vores store dag, og kun med den tilgang kan vi fortsætte med at dyrke længevarende forhold, og går gerne det ekstra skridt for dig og dine gæster.

Erfaringsrige

Vi har samlet og tilegnet os erfaring gennem de sidste 12 år, og føler os derfor trygge ved at kalde os jeres næste eventarrangør. 

Vi elsker at nørde med de små detaljer, og sætter en stor dyd i at sprænge rammerne for dig, og dine gæsters forventninger. Vi er især stolte, når vi har gentagne kunder, og det er altid vores mål.

Fleksible

Hos Passion Events ved vi at alle kunder har forskellige behov og at ingen events er ens.

Vi tager altid en individuel snak med vores kunder og er fleksible når det kommer til vores kunders behov for produkt, levering og udførelse – kort sagt, vi skræddersyer alle vores events!

“Vores erfaring og kompetencer er opnået gennem mere end 12 års arbejde med planlægning og afvikling af events”

Peter, Partner – Passion Events