Hvad er Mocktails?

Har du også tænkt tanken ”Hvad er Mocktails?”

Mocktails, en forkortelse for “mock cocktails”, og er festlige, ikke-alkoholiske drinks. Mocktails tilbydes ofte til udpegede chauffører, gravide kvinder eller festgæster, der vælger ikke at drikke alkohol.

Selvom mange drinksopskrifter kan tilberedes uden alkohol , nogle er særligt populære. Mocktails findes i mange varianter: frosne, varme, brusende, ikke-brusende og flødebaserede opskrifter.

Et Shirley Temple er en af ​​de klassiske mocktails, der ofte serveres til børn. Den er opkaldt efter barneskuespilleren og indeholder citron-lime sodavand, ingefærøl og en sjat grenadine med et maraschino-kirsebær til pynt.

Roy Rogers er en anden af ​​de traditionelle mocktails, denne opkaldt efter en syngende cowboy med lige snører; den er lavet med cola drysset med en smule grenadine og er også pyntet med en maraschino kirsebær.

For en hindbærfri version, bland is, hindbærpuré og limejuice; hæld i et glas med sukker på kanten og pynt med friske hindbær.

For at lave en Seabreeze-mocktail skal du blande tranebærjuice, grapefrugtjuice og lidt limejuice. Brug et afkølet highball-glas til at hælde den blandede juice over is.

En Nada Colada indeholder alle ingredienserne i en almindelig Pina Colada undtagen alkoholen. Blend ananasjuice, fløde af kokosnød, romekstrakt og knust is i en blender, indtil det er glat.

Server pyntet med en ananasskive. Cajun Clamato er en falsk drik af blodig Mary-typen lavet med Clamato-juice, et strejf af Worcestershire-sauce og Tabasco, salt og peber, peberrod og en selleristilk til pynt.

Mocktails er populære alternativer til alkoholiske drikke og giver alle mulighed for at nyde ånden ved en festlig lejlighed på en ansvarlig måde. De fleste mocktails er blandinger af frisk frugtjuice og sirupper, og nogle indeholder fløde, urter eller krydderier.

Da mocktails ikke indeholder alkohol, kan folk i alle aldre nyde dem. Hot mocktail opskrifter inkluderer alkoholfri wassail. Nem at tilberede i en crock pot, denne drink indeholder æblecider, usødet ananasjuice og te, krydret med nelliker, allehånde og kanel.

Del artiklen på de sociale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andre inlæg